HTML

Mi a f... ? Mi a fene?

Érdekességek, nagy igazságok főképpen a sport világából, amelyek senkit sem érdekelnek igazán.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2009.11.19. 19:00 Terrance

Új-Kaledóniaiak

Címkék: foci oceania

Annyit azért hozzátennék az előző bejegyzéshez, hogy nem kell félteni az új-kaledóniaiakat, roppant arrogáns és fennhéjázó népség. Úgy járnak-kelnek Mikronézia-szerte, mintha az övék lenne az egész szigetvilág. Egyszer még ahhoz is volt pofájuk, hogy Darwinban, az auszik ellen egy barátságos (!) mérkőzésen egy "Majmok vagytok!" feliratú drapit húzzanak ki, nem túl finoman utalva a város névadójára és az ő elméletére. (a mikronéziai benszülöttek általában hitük szerint mereven elutasítják az evolúció elméletet és a majmoktól való származást, de persze az angolszász ausztrálok nem, ez örök vita arrafelé)

Ráadásul még arra se vették a fáradságot, hogy angolra fordítsák a feliratot, francia nyelven írták fel azt. (Új-Kaledónia francia külbirtok - a szerk.)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://miafasz.blog.hu/api/trackback/id/tr371537416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása